1. Joe Richardson
  2. Bug report
  3. Thursday, 20 April 2023
  4.  Subscribe via email
I'm getting mixed issues regarding uploading or deleting images:

1) Most times when uploading an image, when I save it, it won't display in the edit page until get out of it and go back into the edit page. Although it will display in the edit page, it does not display on the website.
2) If I delete an image in the edit page, it won't actually delete. When I click save, it still remains.
3) When the edit page with saved with an image, when I go to view it on the frontend, no images show up on the individual hotspot page top gallery. I get an error message that says <Init failed: Galleria could not find the element "undefined".> on the frontend page.

This is the last thing I need to work before I can run a few more tests and start making it viewable to the public.
Responses (9)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Google no index für bestimmte Seiten/Details
Hallo ich habe eine kleine Frage: wo kann ich einstellen, dass Google die Seite...
0 Replies
Posted on Wednesday, 24 April 2024
  • New
  • Language parameter in the link to the comment
    Hello. 1) I have a multilingual website (3 languages). If someone added a comme...
    1 Replies
    Posted on Saturday, 06 April 2024
    categories icon in header
    Hi! I saw this in the promo, but I can't find how to set it up. https://compo...
    0 Replies
    Posted on Monday, 22 April 2024
  • New
    • #style
    • #Categories
    Questions on new installation...
    Working on getting this set up... https://eastend2024.joepolecheck.com/rumma...
    3 Replies
    Posted on Wednesday, 17 April 2024
  • Resolved
  • New
  • Changes to the Submission form
    Can you make changes to the Submission form? There are a few fields I'd like to ...
    0 Replies
    Posted on Thursday, 18 April 2024
  • New