1. Laux René
  2. Bug Report
  3. Wednesday, 19 December 2012
  4.  Subscribe via email
Hi Yves,

- when tiles are displayed in default theme and font color is changed for a tile, you see a > and line break before the Nametext (see Dashboard the black tile on the right). I shall change to compojoom theme there it is ok.
- in the tiles administration panel, gallery should change on action in combobox so you don't need to activate a Go button (I'm always waiting and nothing happens after a selection action)

Thanks
René
Responses (1)
Yves Hoppe
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hi René,

just took a look at it, there is one > to much in the source code. Going to fix this with the next maintenance release.

The fix is pretty easy - edit modules/mod_tiles/tmpl/default.php on line 99 and remove the > at the end of the echo:

$color = "style=\"color: " . $tile->fontcolor . "\" ";

Best regards,

Yves
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Marker adapted to level of zooming
Hello, I'd like to be able to display a marker showing the number of users on a ...
0 Replies
Posted on Monday, 20 May 2024
  • New
  • Download and install locations from Google
    Is there anyway that you can download a list of locations from Google Maps and t...
    0 Replies
    Posted on Monday, 20 May 2024
  • New
  • Link to maps.google.de in default.php
    Hi, i have a question about the default.php under hotspot. i want to integrate...
    1 Replies
    Posted on Sunday, 19 May 2024
  • New
  • Veranstaltung im Frontend sichtbar obwohl nicht ve
    Hallo, folgendes Problem stellt sich mir: Wenn ich eine Veranstaltung dupl...
    4 Replies
    Posted on Friday, 09 February 2024
    Suche bei der Matukio - Fehler Ö Ä Ü..
    Hallo, evtl. könnt ihr mir weiterhelfen. Bei mir funktioniert die suche bei ...
    3 Replies
    Posted on Wednesday, 15 May 2024