1. Joomlafan
  2. CTransifex
  3. Thursday, 29 March 2018
  4.  Subscribe via email
Hi
I configured transifex on new site with same configuration as on older site.
Now its not working.
for 1 project when i click on get data it start working but only for 2 languages.
Also when i saw a project on frontend its not showing any output.
http://prntscr.com/ixvcbu
All webhook is correctly added.

For one project i am getting this error :
By clicking on the "Get data" button we will try to get all the available translations from transifex for this project. This can take some time! So sit back, relax & don't refresh the page or close this modal window until we are ready!
Something went wrong. Transifex replied with: Not Found




I am not sure why the extension is not working on new site. due to a security issue, i am not able to give site information.
Responses (9)
Accepted Answer Pending Moderation
UPDATE :
The GET DATA is working now, and i can see packages in /media/trans...
folder.
issue is they were not showing on frontend.
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 1
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
So, it's working now?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi
issue is they were not showing on frontend

ITS NOT WORKING


On frontend its not showing any output only header and footer.
When will you update the extension for latest Joomla and PHP 7?

The extension rarely work :(((
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
https://github.com/compojoom/ctransifex

The source code is on github. If you run into issues you are more than welcome to issue a pull request.

As you. can see here https://compojoom.com/downloads/languages-cool-geil/ccomment the extension works for us. And we are on php 7...
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Thanks for reply.
On Github there are issues from 2012 still not solved.
For example not able to delete a project.

Can you suggest me anything to fix the issue?
On backend everything works fine, but on frontend the project not showing the language package.
I can see the packages in /media/ctransifex
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
This is output you can see http://prntscr.com/j05o1s
Not sure why its not loading language files.

Please suggest.
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 6
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
so packages are created in media/ctransifex/packages?
https://github.com/compojoom/ctransifex/blob/master/source/administrator/components/com_ctransifex/helpers/package.php#L98

What view is this that you are showing? projects, project or language?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Hi
Thanks for the reply.
this view is from project and projects for both menu item.
Also, on the backend it shows zip generated fine when i click on get data.
But in media/com transifex/my project/
there is no zip file.

It is working on my other site for the same project, i copy the zip from that to media folder still the same issue.

what do you suggest?
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 8
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hi, unfortunately I'm not a fortune teller. If you want us to help you would need to provide a link, access credentials to the website + ftp access for us to debug. But on the other side - ctransifex is an extension for developers. You should go in there put some var_dumps and see what's coming out.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. CTransifex
  3. # 9
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Error received? Class "XMLReader" not fo
Just installed the Pro version of Hotspots, but am getting an error when I try t...
1 Replies
Posted on Wednesday, 17 April 2024
  • Resolved
  • New
  • Questions on new installation...
    Working on getting this set up... https://eastend2024.joepolecheck.com/rumma...
    1 Replies
    Posted on Wednesday, 17 April 2024
  • New
  • Links aus Veranstaltungsübersicht funktionieren ni
    Nach der Migration von Joomla 3.10 auf Joomla 5.0.3 treten folgende Probleme auf...
    2 Replies
    Posted on Monday, 08 April 2024
    Custom Hotspot Marker fails to load
    I just updated from Joomla 3 to Joomla 4.3.4 and Hotspots 6.0.12. I decided to e...
    0 Replies
    Posted on Tuesday, 09 April 2024
    Language parameter in the link to the comment
    Hello. 1) I have a multilingual website (3 languages). If someone added a comme...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 06 April 2024