1. Pete Stewart
  2. Newbie area
  3. Tuesday, 26 July 2022
  4.  Subscribe via email
I have just successfully migrated my hotspots site to a new server; All my locations are in the database and show on the back-end (some, though not all,of them even appear in the small map on the dashboard) But none of them appear on the front-end and a message shows 'No hotspots to display in the current view with the applied filters.', though there are no filters applied.
I have installed a new API key, thinking that would solve it, but it doesn't. I can't find any other configuration that might be the cause. Is there a path hard-coded somewhere that needs to be edited.
Hotspots Professional 6.0.5
Joomla 3.10.10
php 7.4
Responses (8)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Marker adapted to level of zooming
Hello, I'd like to be able to display a marker showing the number of users on a ...
0 Replies
Posted on Monday, 20 May 2024
  • New
  • Download and install locations from Google
    Is there anyway that you can download a list of locations from Google Maps and t...
    0 Replies
    Posted on Monday, 20 May 2024
  • New
  • Link to maps.google.de in default.php
    Hi, i have a question about the default.php under hotspot. i want to integrate...
    1 Replies
    Posted on Sunday, 19 May 2024
  • New
  • Veranstaltung im Frontend sichtbar obwohl nicht ve
    Hallo, folgendes Problem stellt sich mir: Wenn ich eine Veranstaltung dupl...
    4 Replies
    Posted on Friday, 09 February 2024
    Suche bei der Matukio - Fehler Ö Ä Ü..
    Hallo, evtl. könnt ihr mir weiterhelfen. Bei mir funktioniert die suche bei ...
    3 Replies
    Posted on Wednesday, 15 May 2024